Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ e-books ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Κλουαζονέ * Οι Ελληνίδες: Η υποδόρια επανάσταση * Οι μοίρες της αστροφεγγιάς, Οικογένεια Πελτιέ, Η κατάρα, Ροζ, Ανθοπωλείον ο Έρως * Το δάσος των ψυχών * Ρε μπαγάσα * Σε είδα * Μέθεξη * Άννα * Ο καπετάνιος τση Ζάκυθος * Το κορίτσι της Σελήνης * Οι τρεις πίνακες ** Αληθινή ιστορία: Το ανυπεράσπιστο αγόρι ** Ποίηση: Δεύτερη φωνή Ι * Εν αρχή ην ο έρως ** Διηγήματα: Στερνό μελάνι * Τέσσερις συλλογές διηγημάτων από τις εκδόσεις Βακχικόν * Ένα πιο σκοτεινό φως * Η οργή του Θεού και άλλες ιστορίες ** Νουβέλα: Αγόρια και κορίτσια ** Διάφορα άλλα: Οι πουτ@νες κι εγώ * Πέντε βιβλία από τις εκδόσεις Ελκυστής ** Μουσικό άλμπουμ: Worthless Treasures

Ένας καταπληκτικός καταθλιπτικός

Αφίσα της παράστασης «Ένας καταπληκτικός καταθλιπτικός» του Αντώνη Καλομοιράκη

Ο Αντώνης Καλομοιράκης μας παρουσιάζει την καινούργια του κωμωδία μετά από την πετυχημένη Παρασκευή και 13. Αυτή τη φορά φιλοξενείται στο θέατρο Άλφα, το γνωστό σε όλους θέατρο στο κέντρο της Αθήνας των Ληναίου και Φωτίου.

Είναι οξύμωρο το γεγονός ότι ο συγγραφέας βιβλίων αυτοβελτίωσης είναι ένας καταθλιπτικός που γράφει συμβουλές για καλύτερη ζωή με θετικό τρόπο αλλά με τον ίδιο να πλημμυρίζει δυστυχία και απογοήτευση.
Ο Ευτύχης για μια ακόμα φορά θα αποπειραθεί να αυτοκτονήσει παραμονή Χριστουγέννων αλλά ξαφνικές επισκέψεις από το παρόν και το παρελθόν του θα τον διακόψουν και από εκεί ξεκινούν όλα.

Για ακόμα μια φορά, ο Καλομοιράκης προσφέρει απλόχερα το γέλιο με το έξυπνο κείμενο και τη διάθεση των ηθοποιών να προσφέρουν τα μέγιστα στην σκηνή.
Παρόλο που είναι κατά το πλείστον κωμωδία στο τέλος μάς το γυρίζει στο πιο σοβαρό, που ναι μεν το κείμενο είναι εντάξει αλλά αλλάζει απότομα την παράσταση.

Μαζί με τον Αντώνη Καλομοιράκη παίζουν οι: Τερέζα Καζιτόρη, Ορέστης Τουλιάτος, Βασίλης Θελούρας και η Εύη Κολιούλη σε σκηνοθεσία από την Έφη Δράκου και βοηθό την Βάσω Δούκα, υπεύθυνη της παραγωγής, που μου έστειλε και την πρόσκληση και την ευχαριστώ.



Επιμέλεια - διορθώσεις: Τζένη Κουκίδου

Συντελεστές:
Κείμενο: Αντώνης Καλομοιράκης
Σκηνοθεσία: Έφη Δράκου
Σκηνικά: Αλέξανδρος Κλωτσοτήρας
Κοστούμια: Μαρία Καββαδία
Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης
Μουσική επιμέλεια: ArsArtis
Τραγούδια: Αλέξανδρος Δαΐκος
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Γραφιστικά: Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Στέλιος Καζιτόρης
Trailer: Μιχαήλ Μαυρομούστακος
Social Media: Νικόλας Παπαδάκης
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού
Παραγωγή: Φωτόνιο Τέχνης και Πολιτισμού
Οργάνωση παραγωγής: Βάσω Δούκα, Σαπφώ Κωνσταντάρα, Ευαγγελία Καλογιάννη
Ηθοποιοί: Αντώνης Καλομοιράκης, Τερέζα Καζιτόρη, Εύη Κολιούλη, Ορέστης Τουλιάτος, Βασίλης Θελούρας

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
Νόστος, Εν ονόματι της μούσας Ερατώς, Διόρθωση Ημαρτημένων, Η χρυσή κληρονόμος και ΦρουτίνοWorthless Treasures, Temple Music΄Σε είδα, Ιωάννη ΜαρίνουΑγόρια και κορίτσια, Δημήτρη ΣιάτηΈνα πιο σκοτεινό φως, Μαρίας ΣυλαϊδήΟ καπετάνιος τση ΖάκυθοςΗ οργή του Θεού και άλλες ιστορίες, Ιωάννας Σερίφη
Ρε μπαγάσα, Θεόδωρου ΟρφανίδηΤέσσερις συλλογές διηγημάτων από τις εκδόσεις ΒακχικόνΟι τρεις πίνακες, Βαΐας ΠαπουτσήΤο κορίτσι της Σελήνης, Μαργαρίτας ΔρόσουΤο ανυπεράσπιστο αγόρι, Αλέξανδρου ΠιστοφίδηΤο δάσος των ψυχών, Ιωάννη ΜαρίνουΟι πουτ@νες κι εγώ, Γιάννη Ράμνου
Μέθεξη, Μαρίας ΠορταράκηΟι Ελληνίδες: Η υποδόρια επανάσταση, Χρύσας ΜαρδάκηΡοζ, Ανθοπωλείον ο Έρως, Οικογένεια Πελτιέ, Οι μοίρες της αστροφεγγιάς, Η κατάραΣτερνό μελάνι, Άγγελου Αναγνωστόπουλου
Εν αρχή ην ο έρως, Ευαγγελίας ΤσακίρογλουΆννα, Μαρίας ΚέιτζΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη