Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ e-books ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι * Όλα θα πάνε καλά ή και όχι * Νυχτοπερπατήματα * Ο πρίγκιψ του δευτέρου ορόφου * Ο αρχάγγελος των βράχων * Το όνειρο του γερακιού * Όταν το μαζί πληγώνει * Δίχως ένα αντίο * Κλουαζονέ ** Ποίηση: Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα * Σκοτεινή κουκκίδα * Καταδύσεις * Λυκόσκυλα, Ίμερος και Ηλιοτρόπιο ονείρων ** Διηγήματα: Το δέρμα της φώκιας * Ταρτάν το άλογο, Θεατές και δράστες και Η αγωνία του μέτρου * Στερνό μελάνι ** Διάφορα άλλα: Παζλ γυναικών * Rock Around... Women! ** Νουβέλες: Όταν έπεσε η μάσκα ** Μουσικό άλμπουμ: Worthless Treasures

Τώρα, τότε, πάντα

Αφίσα της επιθεώρησης «Τώρα, τότε, πάντα» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή

Παρακολούθησα την νέα επιθεώρηση που σκηνοθετεί, γράφει, αλλά και παίζει ο πολύ ταλαντούχος Σταμάτης Φασουλής. Μαζί του έχουν γράψει κείμενα ο Θοδωρής Αθερίδης, η Μανίνα Ζουμπουλάκη, ο Βαγγέλης Νάσος και η Πόπη Ραγκούση.
Η επιθεώρηση είναι ο άμεσος τρόπος του θεάτρου για να περιγράψει την πραγματικότητα που ζούμε καθώς και τα κακώς κείμενα περιγράφοντάς τα με χιούμορ.
Ο Φασουλής συγκεντρώνοντας πολύ καλούς ηθοποιούς έχει τοποθετήσει τον καθένα τους στη σωστή σάτιρα και αυτοί με την σειρά τους συνθέτουν την ελληνική μας πραγματικότητα.
Ο Θοδωρής Αθερίδης, σε μια πολύ καλή στιγμή, με τον Σταμάτη Φασουλή που προσπαθούν να συνεννοηθούν χωρίς αποτέλεσμα διότι ο καθένας έχει τη δικιά του ατζέντα και δεν ακούει τίποτε άλλο.
Η Ελένη Κατσάνη πάντα απολαυστική στον ρόλο μιας πλούσιας κυρίας που μιλάει στο τηλέφωνο με τη φιλενάδα της.
Ο Κώστας Κόκλας, που είναι ταξιτζής, βλέπει παντού συνωμοσίες αλλά και είναι γνωστής των πάντων.
Πάντα εξαιρετικοί ο Αντώνης Λουδάρος, η Δήμητρα Μασκούκα, η Ματίνα Νικολάου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου και πολύ άλλοι καθώς και ένα τιμ χορευτών με την καλλιτεχνική διεύθυνση και τις χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού.
Ζωντανή ορχήστρα με μαέστρο τον Δημήτρη Κίκλη με μουσική που έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Νομίζω ότι δεν λείπει τίποτα στο Τώρα, τότε, πάντα, που πετυχαίνει το γέλιο με τις έξυπνες ατάκες, την γρήγορη εναλλαγή και την πολύ ταιριαστή μουσική, σε ένα πολύ όμορφο θέατρο στο Πεδίο του Άρεως, το Άλσος.
Στο τέλος θα αφήσω τους δύο μας ηθοποιούς, που έχουν μια τιμητική συμμετοχή ως guest, που ομόρφυναν την επιθεώρηση, τους εξαιρετικούς Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τον Γιώργο Κωνσταντίνου που πραγματικά είναι τιμή μας που τους βλέπουμε διότι είναι από τους τελευταίους μας μεγάλους ηθοποιούς και πάντα συγκινούμαι από τη δύναμή τους και το αστείρευτο ταλέντο τους.

Σάτιρα και επιθεώρηση από τα παλιά με υπογραφή Σταμάτη Φασουλή.



Επιμέλεια - διορθώσεις: Τζένη Κουκίδου
Συντελεστές:
Κείμενα των: Σταμάτη Φασουλή, Θοδωρή Αθερίδη, Μανίνας Ζουμπουλάκη, Βαγγέλη Νάση και Πέπης Ραγκούση
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Ελένη Καστάνη, ο Κώστας Κόκλας, ο Αντώνης Λουδάρος, η Δήμητρα Ματσούκα, η Ματίνα Νικολάου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Σταμάτης Φασουλής
Σε guest εμφάνιση η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.
Συμμετέχουν οι: Τραϊάνα Ανανία, Άννα Μάγκου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Φαίη Φραγκαλιώτη
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Διασκευές στίχων: Γιώργος Παυριανός
Καλλιτεχνική διεύθυνση και χορογραφίες: Φωκάς Ευαγγελινός
Σκηνικά: Μανο΄λης Παντελιδάκης
Video artist: Παντελής Μάκκας
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη, Κώστας Ζήσης
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης
Μαέστρος: Δημήτρης Κίκλης
Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Ανδρεάδης

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
Το δέρμα της φώκιας, Αριστούλας ΔάλληWorthless Treasures, Temple MusicΌλα θα πάνε καλά ή και όχι, Meg MesonΟ αρχάγγελος των βράχων, Μένιου ΣακελλαρόπουλουΝυχτοπερπατήματα, Λέιλα ΜότλιΛυκόσκυλα Αγγέλας Καϊμακλιώτη, Ίμερος Μαίρης Χάψα και Ηλιοτρόπιο ονείρων Γιάννη ΑναστασόπουλουΔίχως ένα αντίο, Γωγώς Ψαχούλια
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΣκοτεινή κουκκίδα, Γιάννη ΣμίχεληΌταν το μαζί πληγώνει, Βικτώριας ΠροβίδαΤαρτάν το άλογο Ευτυχίας Καλλιτεράκη, Θεατές και δράστες Σύλβας Γάλβα και Η αγωνία του μέτρου Γιώργου ΣπανουδάκηΚλουαζονέ, Λίνας ΒαλετοπούλουRock Around... Women!, Γιώργου ΜπιλικάΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Οι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΟ πρίγκιψ του δευτέρου ορόφου, Άρη ΣφακιανάκηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Καταδύσεις, Κατερίνας ΜαρτζούκουΤο όνειρο του γερακιού, Αλεξάνδρας ΜπελεγράτηΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη